Samvirke Special

Pokalpilsner - vind en retrofest

Set af 775
I anledning af Coops 150 års jubilæum, har vi i samarbejde med mikrobryggeriet Braunstein opgraderet den klassiske Pokal Pilsner, og derfor får du nu chancen for at få dit bedste minde “fra dengang” opgraderet til en værdi af 25.000 kroner. Du bestemmer selv, om det skal være den sjove grillfest, den legendariske kanotur eller noget helt tredje, der skal genopleves.

Vi arrangerer det hele og sørger for, at du og vennerne får et nyt minde for livet – selvfølgelig skyllet ned med masser af de nye, opgraderede, økologiske Pokal Pilsner.
For at vinde skal du skrive et par ord om jeres originale minde i kommentarfeltet senest den 4. september 2016. Vi udlodder også ugentligt gaveæsker med alle de nye lækre varianter til de bedste minder - SKÅL!

Konkurrenceregler
I samarbejde med Coop vil du og dine venner få arrangeret en opgradering af netop det minde, du har beskrevet i kommentarfeltet til en værdi á 25.000 kr.</br></br>

Coop udvælger det bedste minde d. 5. september 2016 kl.12:00 blandt alle deltagere på Coops og tilknyttede kæders Facebooksider. Ugepræmien, en gavepakke med 4 stk. Pokal øl udtrækkes i uge 33, 34 og 35 2016. Alle vindere får direkte besked. I tilfælde af manglende respons fra vinderen i mere end en uge vælges en ny vinder.

Vi offentliggør vinderen på Coops Facebookside og evt. også på kædernes Facebooksider. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere i Coop og Robert/Boisen & Like-minded kan ikke deltage i konkurrencen. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook.